„Traditie si modernitate”. Proiect finantat de Biblionet România

Această prezentare necesită JavaScript.

Biblioteca Municipală Făgăraș, reprezentată de bibliotecarele Bica Viorica și Bucur Raluca-Maria, a participat la Concursul de proiecte de finanțare Biblionet „Idei de 4000+lei”, runda I din luna iunie, pe tema „Comerț pe Internet”, cu aplicația „Tradiție și modernitate”.

La începutul lunii august, biblioteca noastră a fost desemnată câștigătoare cu 78 de puncte/90 puncte, alături de alte 5 biblioteci din țară, Mediaș/Sibiu, Adâncata/Ialomița, Voila/Brașov, Pietrari/Vâlcea,Medgidia/Constanța. Două bibliotecii din Țara Făgărașului au câștigat încă din prima rundă! http://www.biblionet.ro/show/index/k/6756

„Avem câștigătorii „Ideilor de 4000+ lei”! Câștigătorii competiției sunt bibliotecile și bibliotecarii din Mediaș  Adâncata  Voila, Pietrari, Medgidia, Făgăraș  Felicitări lor și tuturor celor care au depus idei de proiecte!” 1.08.2012. Granturi Biblionet.

https://www.facebook.com/GranturiBiblionet?fref=ts

„Ne face deosebită plăcere să anunțăm că sunteți cei șase (6) câștigători ai competiției „Idei de 4000+ lei”! Vă felicităm pentru efortul depus până în acest moment și vă urăm să beneficiați în continuare de același spor! De acum încolo începe un alt fel de efort.”

‘Pentru ca se apropie week-endul, astazi avem portie dubla de staruri: bibliotecarele Viorica Bica si Raluca-Maria Bucur de la Biblioteca Municipala Fagaras pun la cale Clubul Handmade BMF. Sunteti curiosi? Aici aflati ce si cum”: http://goo.gl/8lOQ8

„În perioada 20-22 August 2012 vom avea un eveniment de 2 zile, la sediul IREX din București, pentru a începe lucrul pe fiecare din proiectele dumneavoastră”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.