Agenda tematica. Povestile handmade

1

Nu am mai scris nimic pe blog. Nu, nu este o scuză lipsa de timp, dar starea sufletească poate justifica liniștea mea desăvârșită în acest sens.

Dar hai mai bine să nu vorbesc despre mine! În fond suntem pe blogul unde promovăm creatori  handmade din Țara Făgărașului.

Simona Ciuban, artizanul nostru renumit în rememorarea și celebrarea iilor, este foarte activa, la fel și Elena Moglan, când creează spre deliciul băiețelului ei, dar și al altor copilași, jucării croșetate cu ajutorul tehnicii amigurumi.

De aceea se pregătesc sa meargă la ArtBoutique, Piața Mica, Sibiu, 15-16 iunie 2013.

Sper ca întreg grupul nostru să-și găsească oportunitățile necesare, astfel, munca și pasiunea lor să fie apreciate așa cum  de mult își doresc și de mult exprimă deschis această dorință. Poate că se va găsi și la noi o companie care să le susțină pentru și prin unicitatea produselor.

Iată o inițiativă mult dorită!

Click pe titlu:

Fauritori in Companii – creatiile hand-made ale artistilor romani ajung in mediul corporatist

01 Aprilie 2013 ora 12:15 | Vanessa Munteanu

 Comunitatea Fauritori lanseaza o campanie ce urmareste sa promoveze artistii hand-made in mediul corporatist. Fauritori in Companii se va desfasura incepand cu 1 aprilie pana la inceputul lunii iulie, chiar in sediul corporatiilor care accepta provocarea.

 Mai exact, echipa Fauritori se va deplasa la sediul companiilor inscrise in program. Intr-un interval orar agreat in prealabil, angajatii vor avea ocazia sa intre in contact cu cele mai noi creatii ale artistilor handmade de top din Romania.

 Prin aceasta campanie se iveste sansa unui numar cat mai mare de oameni sa intre in contact cu finetea si puritatea obiectelor realizate manual. Simtamintele de uimire si bucurie pe care le trezeste de cele mai multe ori contactul cu un obiect faurit, si care nu este rezultatul unui process tehnologic multiplicativ, ci al mainilor si inspiratiei unui om talentat, este unul dintre efectele implicite ale campaniei Fauritori in Companii.

Un gând despre „Agenda tematica. Povestile handmade

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.