Invitatie la Targul medieval Sighisoara

Asociatia „Pe Aripile Cunoasterii” merge la Festival! 26-28 iulie

Targ Sighișoara

Daca esti artizan si iti doresti sa te distrezi intr-un mediu medieval inconjurat de cavaleri, Sighisoara e cel mai bun loc. Ne mandrim cu singura cetate medievala locuita din Europa si cred ca e un plus pentru a fi prezenti acolo.

In cadrul festivalului asociatia va beneficia de un cort inchiriat si va gazdui artizani cu diferite obiecte lucrate manual. Costurile se vor imparti la numarul de persoane si cu cat suntem mai multi, cu atat mai bine!

Spatiu aferent este de 3X3 si costa 400 lei/3 zile cu toate costurile de salubritate si autorizatie incluse. (400 ron costa intreaga perioada NU pe zi)
Mobilierul expozitional revine in grija artizanilor- militez pentru panouri pentru o mai buna gestionare a spatiului dar si pentru vizibilitate.

Pentru cei doritori sa vina sa asiste la spectacol dar si sa vanda cate ceva, am gasit si un camping la 10 minute de centru (mers pe jos) unde vom ramane peste noapte. De ce camping? Pentru ca suntem asociatie culturala si unde e mai frumos decat in jurul focului de tabara, cu vin fiert si muzica folk? Camparea este 10 lei/noapte/persoana, nimic mai mult. Toalete si dusuri vor fi la dispozitia noastra.

Astfel, daca exista mai multi artizani interesati, se pot grupa sa „umple” cortul si in acest caz taxa de 400 ron se reduce, impartindu-se la numarul de expozanti.

Pentru cei care nu sunt membri in asociatia noastra, am pregatit adeziuni si pentru legalizarea activitatii comerciale se va achita o taxa de 50 lei, aferenta cotizatiei anuale.

Detalii
Florenta Necula 0762652929
Presedinte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.